Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief 22 juli 2024

Beste client/ verwijzer,

Wat fijn dat je verder leest! Dit is onze eerste nieuwsbrief met belangrijke ontwikkelingen bij Trimente. In deze nieuwsbrief aandacht voor:

  • Verkorte wachttijden bij Trimente
  • Verhuizing nieuwe locatie
  • Groepsaanbod behandeling
  • Aanmeldstop Zilveren Kruis

 

heeft u aanvullende vragen? U kunt ons bereiken via whatsapp, telefoon of email!

 

Onze wachttijden voor intake zijn verkort

Wij hebben ruimte voor nieuwe cliënten. Doordat wij meer ruimte hebben en daardoor meer behandelaren hebben kunnen aantrekken is het gelukt om de wachttijden voor intake te verkorten. Momenteel bedraagt de wachttijd tot intake ongeveer 6 tot 8 weken. Actuele informatie over onze wachttijden wordt tweewekelijks bijgewerkt op onze website.

Trimente opent een nieuwe locatie in Leiderdorp

Sinds de oprichting van Trimente in 2021 is onze behandel Locatie in Leiden te klein geworden. Met trots ontvangen wij u graag op onze nieuwe locatie aan de Rietschans 75 in Leiderdorp. Het is een prettige sfeervolle locatie, goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met ruime parkeermogelijkheden.

Ons groepsaanbod behandeling

Voor vrouwen met autisme starten wij in het najaar een groepsbehandeling. In een veilige groepssetting zullen cliënten onder begeleiding van deskundige behandelaren aan de slag gaan met belangrijke thema’s samenhangend met de diagnose autisme. In deze groep treffen cliënten met vergelijkbare problematiek elkaar, waarbij zij elkaar in een veilig setting ondersteunen en kunnen oefenen met geleerde vaardigheden.

Na de start van deze groep zal het groepsaanbod behandeling en begeleiding van Trimente uitgebreid worden. Trimente ontwikkelt onder andere groepsaanbod voor kinderen en gezinnen, voor mensen met adhd en voor mensen met depressieve klachten. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Tijdelijke aanmeldstop voor cliënten van Zilveren kruis groep
Voor de cliënten van zilveren kruis groep (Zilveren Kruis, FBTO, Interpolis, de Friesland) hebben wij helaas een tijdelijke aanmeldstop in verband met het bereiken van ons omzetplafond. Wij verwachten in oktober weer nieuwe cliënten van deze zorgverzekeraars te kunnen aannemen. Kijkt u regelmatig op onze website voor updates.

 

Wij wensen u een goeie zomer toe!
Het team van Trimente – Diagnostiek Behandeling Begeleiding