Tarieven en vergoedingen

Onderstaand vindt u informatie betreffende tarieven en vergoedingen:

Wij hanteren de tarieven zoals deze vastgesteld zijn door de Nederlandse Zorg autoriteit (NZA) voor elk onderdeel van uw behandeling.

Klik hier voor een overzicht van de NZA tarieven voor 2024.

Voor Diagnostiek en Behandeling (basis GGZ):

Volwassenen:

Voor Diagnostiek en Behandeling voor volwassenen geldt dat er een geldige verwijsbrief van huisarts of specialist nodig is.

Trimente heeft inmiddels met de volgende zorgverzekeraars een contract afgesloten: Zorg&Zekerheid, AZVZ,  Menzis, Anderzorg, Hema, VinkVink, Collectiviteit, PMA, Eucare, Aevitae, Eno, HollandZorg, Salland, ZorgDirect, ASR, Ditzo, Achmea, Zilveren Kruis, De Friesland, FBTO, Interpolis, Pro Life, ZieZo, IAK Volmacht.

Dit overzicht wordt wekelijks bijgewerkt.

U kunt bij uw eigen zorgverzekeraar informeren wat er voor u vergoed wordt en onder welke voorwaarden.

Kind en jeugd:

Voor Diagnostiek en behandeling voor Kind & Jeugd zijn wij niet gecontracteerd door de gemeenten. Dat betekent dat er geen vergoeding mogelijk is.

Voor Begeleiding (WMO en JW):

Kind en jeugd:

Voor begeleiding voor Kind & Jeugd (JW) geldt dat er een geldige toeleiding vanuit de gemeente OF een verwijsbrief van de huisarts of specialist nodig is.

Voor kind en jeugd Begeleiding is het mogelijk om in aanmelding te komen voor een vergoeding vanuit de gemeentes in de regio Holland Rijnland, te weten: Hillegom, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Nieuwkoop, Noordwijk, Oegstgeest, Teylingen en Zoeterwoude.

(Voor de gemeenten Alphen aan den Rijn en Kaag en Braassem is er geen mogelijkheid op vergoeding).

Volwassenen:

Voor Begeleiding voor volwassenen (WMO) geldt dat er een geldige toeleiding vanuit de gemeente nodig is.

Trimente heeft voor volwassenen Begeleiding (WMO) een contract met de gemeenten in de Leidse regio en de Bollenstreek, te weten: Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Zoeterwoude, Voorschoten, Hillegom, Lisse, Noordwijk, Teijlingen en Katwijk.

 

Zelf betalen?

Uiteraard is het ook mogelijk om de kosten zelf te betalen. Klik hier voor een overzicht van onze tarieven voor 2024.